(+45) 22 56 07 50 equifysioterapi@outlook.dk
 

Professionel massage til heste

Massage til heste kan bruges både forebyggende og til behandling af skader, og så styrker det samtidig hestens generelle sundhed og velvære.
Da heste, i modsætning til mennesker, ikke kan fortæller os, hvor deres smerter eller spændinger er placeret, kan det kræve en vis viden om hestens anatomi og fysiologi at kortlægge og afhjælpe det ubehag, som hesten giver udtryk for.

Undersøgelse og behandling af skader

Som uddannet hestefysioterapeut har jeg ekspertisen til at undersøge og behandle langt de fleste smerter. Når der ikke er tegn på skader eller smerter kan massage ligeledes have en fantastisk effekt. En veludført massage afhjælper nemlig kropslige og træningsmæssige udfordringer, øger blodcirkulation og energiniveau samt skaber større balance i både fordøjelsessystem og psyke.

Massage af heste som del af et helhedsforløb

Massage til heste indgår ofte som del af mine behandlingsforløb som hestefysioterapeut og kan kombineres med mobilisering, fasciabehandling, akupressur og meget mere. Da det i langt de fleste tilfælde er gavnligt at understøtte behandlingen med træning lægger jeg desuden stor vægt på kyndig rådgivning indenfor træningsterapi, genoptræning og forebyggende træning.

Få mere information om massage til heste

Er du interesseret i at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde, så kontakt mig på telefon 22 56 07 50, send en mail til equifysioterapi@outlook.dk eller skriv til mig via kontaktformularen her på hjemmesiden. Jeg er klar til at vejlede dig som rytter og hestejer, og din hest vil elske dig for det!

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.