(+45) 22 56 07 50 equifysioterapi@outlook.dk
 

Ryttertræning og rytterfitness

Forløb med ryttertræning og rytterfitness

Optimer din ridning med ryttertræning og rytterfitness. De udfordringer du har i din krop og fysik, vil påvirke hesten under ridningen. Det er vigtigt at du som rytter er bevidst om hvordan du påvirker din hest, og hvad du kan gøre for optimere jeres fysiske forudsætninger som ekvipage.

Hvad er ryttertræning og rytterfitness?

Rytterfitness træningsforløb er holdtræning for ryttere, uden hesten. Du vil blive klogere på din egen krop og fysik, og ikke mindst om dine styrker og svagheder. Her trænes rytterens fysik, i forhold til netop de parametre der er essentielle for ryttere.

Heraf kan nævnes:

  • Corestabilitet
  • Balance
  • Bevægelighed
  • Kropsbevidsthed

Undervejs i træningen vil du blive undervist i hvilke specifikke øvelser, der kan hjælpe dig med dine ridemæssige udfordringer. Du vil opnå en større forståelse for hvordan din krop og fysik, påvirker på hesten og din ridning.

Træningsforløbets opbygning

Jeg afholder løbende rytterfitness træningsforløb typisk á 5-10 træningsgange. Kontakt mig for at høre hvor jeg afholde det næste forløb.

Din hest vil elske dig for det!

Læs her, om hvad Trine har fået ud af at deltage, i et af mine Rytterfitness forløb:

“At være en del af rytterfitness, har for mig været helt kanon, jeg kunne tydeligt mærke fra gang til gang, hvordan min balance og teknik, blev bedre i ridningen. Det at der kan drages direkte paralleller mellem de øvelser der trænes til rytterfitness og dem vi bruger i vores daglige ridning, er så fantastisk og brugbart. Det gav en forståelse for nogle af de svagheder jeg har i min ridning, og en hjælp til at blive bedre. Det bliver et kæmpe 10 tal herfra og jeg venter kun på opstart af et nyt hold igen.”

Trine Harpsøe Sørensen, rytter

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.