(+45) 22 56 07 50 equifysioterapi@outlook.dk
 

Profil

Om mig

Jeg har en Professionsbachelor i Fysioterapi fra University College Nordjylland i Aalborg,  og er dermed Autoriseret fysioterapeut til mennesker. Siden endt uddannelse har jeg praktiseret fysioterapi til mennesker.

Efterfølgende har jeg videreuddannet mig til Hestefysioterapeut ved Die Deutsche Akademie für Tiernaturheilkunde og Hamburg Universitet. Dette er en af Tysklands førende skoler indenfor uddannelse af hestefysioterapeuter. Det er en 2 årig, naturvidenskabelig uddannelse, som dels foregår på Hamburg Universitet og dels på uddannelsens centrum, ATM i Bad Bramstedt. Undervisningen varetages primært af dyrlæger med videreuddannelse indenfor fysioterapi, og undervisningen er bygget på den nyeste viden, forskning og evidens baseret praksis indenfor Hestefysioterapi. Dermed er jeg Dyrlægeeksamineret Hestefysioterapeut. Jeg har også taget uddannelse i brugen af akupunktur til heste ved ATM.

For mig er det vigtigt at forblive opdateret på den nyeste viden, hvorfor jeg løbenede siden end uddannelse har været på en række kurser. Indenfor humanfysioterapien har jeg særligt fordybet mig i det neurologiske speciale, og er internationalt certificeret Bobath fysioterapeut.

Mit hjerte banker varmt for hestene og fysioterapien, og jeg sætter en stor ære i at levere en grundig og professionel behandling, uanset hvilket niveau hest og rytter arbejder på.

Jeg har siden barnsben beskæftiget mig med heste, og særligt dressuren er min passion. Jeg vil betegne mig selv som en ambitiøs hobbyrytter, og starter stævner på distriktplan. Mine forældre avler ride- og køreheste, og jeg har derfor erfaring med håndtering, tilridning og træning af heste i alle aldre.

Hestefysioterapeut af erfaren træner

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.